Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο του eHealth Forum 2016

Nέα

16
Μαΐ

Συνάντηση εργασίας για το eHealth Forum 2016, Τεχνόπολις, 17.05

Το eHealth Forum γίνεται τόπος συνάντησης, ανταλλαγής και συζήτησης ιδεών, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το eHealth Forum, πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, στις 25 & 26 Οκτωβρίου 2016, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, με σκοπό να ενισχύσει τον ρόλο του ehealth ως καταλύτη μεταρρύθμισης και μοχλού ανάπτυξης της οικονομίας και να συνεχίσει τη συζήτηση για την ηλεκτρονική υγεία.

Την Τρίτη 17 Μαΐου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, θα παρουσιαστούν σε δύο κλειστές συναντήσεις εργασίας, οι στόχοι, η θεματολογία και η δομή του φετινού eHealth Forum και της έκθεσής του. Στη συνέχεια θα συζητηθούν προτάσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος και της έκθεσης του eHealth Forum 2016, ως προς τη θεματολογία, τους ομιλητές, την καινοτομία στην έκθεση, παράλληλα event κ.ο.κ.

Φέτος, το eHealth Forum 2016, με κύριο φορέα της διοργάνωσης το HL7 Hellas, την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, την επιστημονική υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου EIP on AHA και της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών, καθώς και την πολύτιμη υποστήριξη της ECHAlliance, απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή σε ελληνικούς και ξένους επιστημονικούς φορείς της πληροφορικής και της εργαστηριακής και κλινικής ιατρικής, ενώ επιδιώκει και τη συμμετοχή της Επιτροπής της Ε.Ε.